✓ Voor alle leeftijden

✓  Combinatie met voeding

✓  Flexibele uren

Small group training in Antwerpen

Voor small group training moet je bij mij in Antwerpen zijn. Wil je graag eens met je vriendinnen gaan sporten, maar vind je geen training dat je ligt? Ik begeleid je als small group trainer uit Antwerpen graag. Samen je vriendinnen leggen we een tempo vast dat voor iedereen werkt en dan gaan we ervoor.

Gaan voor small group training in Antwerpen

Houd je ervan om met vriendinnen samen te gaan sporten? Dan is dit ideaal! De grootte van de groep is heel aangenaam en doordat je als vriendinnen komt, kan je elkaar heel goed motiveren. Heb je schrik om te veel te betalen bij je small group trainer in Antwerpen? Ik zorg er juist voor dat iedereen bij mij kan sporten door betaalbare prijzen te vragen. Je goed voelen in je vel is tenslotte heel belangrijk. Het is niet omdat het small group training is dat in Antwerpen dat je het tempo niet gaat kunnen volgen. Ik zorg ervoor dat iedereen ermee mee kan. Als small group trainer, gelegen in Antwerpen, krijg ik iedereen mee. Gaat het te snel? Dan passen we het tempo gewoon aan!

Twijfel niet langer en contacteer mij!

Mijn personal training geeft intensieve training gecombineerd met plezier en iedereen doet mee met mij als small group trainer. Door samen te werken als een groep werken we aan resultaten waar iedereen trots op kan zijn. Kies voor small group train in regio Antwerpen en sport met plezier en leuk gezelschap, niet alleen van je vriendinnen. Maak een afspraak door je trainer van Bodyarchitect te bellen op het nummer 0477 33 17 18!

X