✓ Voor alle leeftijden

✓  Combinatie met voeding

✓  Flexibele uren

Jouw fitnesscoach in Antwerpen

Als fitnesscoach gevestigd in Antwerpen sta ik graag tot je dienst. Met mijn training en voedingsadvies help ik je verder naar je doelen. Je wordt uitgedaagd op een sportieve manier waarbij je alles kan geven. Vertrouw op mijn advies en haal je doelen.

Dé fitnesscoach uit Antwerpen die jou helpt groeien

Bij mij gaat het om meer dan enkel je lichaam transformeren. Uiteraard werken we daaraan, maar dat combineren we door je voedingspatroon aan te passen met een voedingsschema, te werken aan je motivatie, een mooi gebalanceerde training aan te bieden en op die manier ook aan je zelfvertrouwen te werken. Als jouw fitnesscoach wil ik duidelijk aan het hele plaatje werken, zodat je op zowel korte als lange termijn mijn advies en oefeningen kan toepassen. Ik werk graag met jou samen om de limieten van je lichaam te ontdekken met functionele krachttraining en zo te werken aan je doelen.

Neem contact op voor jouw personal training!

Als fitnesscoach gevestigd in Antwerpen werk ik graag samen met jou op welke manier je dat ook nodig hebt. Vertrouw daarom op mijn methode die je gehele welzijn in acht neemt. Ik als trainer van Bodyarchitect zoek samen met jou hoe je gemotiveerd wordt en hoe we dat best verwerken in je training. Neem dus contact op met mij via het contactformulier!

X