Bodyarchitect : Anja

Misschien voel jij je wel goed in je vel wanneer Never Gonna Give You Up van Barry White door de speakers knalt in een grote fitnesszaal vol andere mensen, maar voor mij leek het alsof alle ogen op mij gericht waren. Toen ik net aan mijn training met een personal coach begon, was ik nog erg onzeker over mijn eigen lichaam. Later merkte ik hoe essentieel een gezonde levensstijl en voeding zijn, samen met een gedegen training. De puzzelstukjes vielen vanzelf op hun plaats, en voor ik het wist straalde ik weer.

Die instelling doorgeven aan gedreven klanten is waar het voor mij om draait.

Als jonge meid heb ik heel lang gedanst, maar sporten werd na mijn eerste kind een hele opgave:  vaak aan iets begonnen, nooit kunnen volhouden. Enkele jaren (en twee kindjes) verder stapelden de lichamelijke klachten zich op. Ik was toen 36. Een lange periode van worstelen met mijn gezondheid mondde uit in een operatie aan de nek en een gevecht tegen artrose.

Tijd voor een make-over dus.

Beginnen trainen is soms even zoeken; elke coach heeft zijn eigen werkwijze en je kan alleen zelf bepalen wat voor jou optimaal is. Ik besefte na enkele positieve en negatieve ervaringen dat je er met sporten alleen niet komt, ook al doe je het elke dag. Toen ik bij voedingsconsulent Fernand De Baets terecht kwam, veranderde mijn kijk op sporten volledig.

Plots genoot ik van uitdagingen aangaan, kleine stappen zetten, vallen en opstaan, maar vooral op termijn heel veel resultaat zien. Een goed gevoel kreeg ik er vanaf dag één gratis bij: de aanhouder wint. Als coach wil ik datzelfde gevoel doorgeven en gemotiveerde mensen trainen tot ze in topvorm zijn. Hun levensstijl naar een hoogtepunt drijven, daar draait het voor mij om. Via gezonde voeding, genoeg inzet en een gebalanceerde training halen we samen het beste uit jezelf.

Training Experience
Certificaat Reanimeren en Defibrilleren
Ontvangen op 20/12/2016. Toegekend door het Rode Kruis Vlaanderen
Certificaat workshops Kettlebell
Diploma Personal Coach
Training Skills
  • Evenwichtige training 95 %
  • Advies 97 %
  • Voeling met jongeren 95 %
  • Trainingschema’s opstellen 95 %
  • Zelfvertrouwen kweken 100 %