Q: Moet ik ervaring hebben om deel te nemen?

Nee, je kan starten zonder dat je ooit een minuut in de fitness hebt doorgebracht. We kijken samen hoe we je trainingsschema kunnen opbouwen en wat er voor jou past. Dat jij je goed in je vel voelt, is voor mij de prioriteit. Het enige wat je moét hebben als je eraan wil beginnen, is de juiste instelling.

Q: Zijn alle mannen en vrouwen welkom?

Ik wil het uiterste kunnen halen uit elke deelnemer. Mijn coaching is gebaseerd op het lichaam van vrouwen, kinderen en aangevuld met mannen die zich voor het eerst willen bezighouden met training. Voor mij is het vooral van belang dat iedereen zich thuis voelt, dus is iedereen welkom — maar kom eerst eens kennismaken als je al vanaf kinds af aan heel intens traint; ik ben geen bodybuilder!

Q: Personal training, is dat door het privékarakter niet erg duur?

Mijn trainingssessies zijn betaalbaar en dat hou ik bewust zo: aan jezelf werken moet voor iedereen toegankelijk en haalbaar zijn, vind ik. Neem gerust contact op om te weten wat het je precies kost.

Q: Wat als er tijdens de trainingen iets foutloopt?

Ik kan je verzekeren dat je veiligheid op elk moment absoluut gegarandeerd is. Mijn oefeningen zijn geen waaghalzerij. In het uitzonderlijke geval dat iemand zich plots niet goed voelt of er toch iets zou voorvallen, heb ik een opleiding First Aid Help genoten bij het Rode Kruis Vlaanderen en weet ik die minutieus toe te passen.

Q: Is de coaching enkel voor beginners?

Nee. Ik heb de nodige ervaring en vakkennis om de grootste gymenthousiasteling op sleeptouw te nemen. Kom het gerust zelf even testen!

Q: Hoe snel zal ik resultaat zien?

Dat hangt natuurlijk af van heel wat verschillende factoren — leeftijd, inzet, lichaamsbouw, et cetera — maar de oefeningen die ik voorzie hebben zowel op korte als op lange termijn een mooi effect op je voorkomen, conditie en algemene gezondheid.

Q: Zal ik de training wel kunnen volhouden?

We trainen iedereen op zijn of haar eigen tempo. Tijdens individuele sessies is dat vanzelfsprekend, maar ook in groep zoeken we een gemeenschappelijk tempo waar iedereen zich goed bij voelt. Zolang het enthousiasme hoog ligt, zal het je verbazen hoeveel je lichaam kan hebben.

X