Class details

Personal trainer gelegen in Antwerpen

Als personal trainer in Antwerpen help ik je graag je doelen te bereiken. Hoe en op welke manier je die ook wilt bereiken, mijn skills als personal fitnesscoach gelegen in Antwerpen ondersteunen jou om je doelen te halen. Wat je vragen en zorgen rond fitness ook zijn, je kan bij mij terecht.

Jouw personal trainer gevestigd in Antwerpen

Tijdens een sessie met je personal trainer van Bodyarchitect uit Antwerpen-Zuid ligt de focus op professionele ondersteuning op basis van een intensieve training. Je leert je eigen lichaam kennen, of bouwt verder op wat voor jou essentieel is, telkens met doelgerichte oefeningen die je personal trainer gelegen in Antwerpen-Zuid heeft gegeven.

Bouwstenen als een gezond, evenwichtig eetritme en een positieve attitude staan daarbij centraal. Ik zie als personal fitness coach uit Antwerpen dat de ene altijd al een slanker en meer afgelijnd lichaam wil, de ander is vaste klant in de lokale gym en wil zich toespitsen op specifieke krachttrainingen. Samen met je personal fitness coach gevestigd in Antwerpen bepalen we je doelen en krijg je oefeningen op maat.

Waar je ook heen wil: je motivatie is je belangrijkste tool. Samen met je personal trainer uit Antwerpen-Zuid kijken we hoe we jouw wensen op een natuurlijke, efficiƫnte manier kunnen waarmaken.

Hoe kan ik je helpen?

Ik heb als personal trainer een certificaat voor verschillende workshops, een diploma als personal fitness coach en een certificaat voor te reanimeren en te defibrilleren terwijl ik gevestigd ben in Antwerpen-Zuid. Ik weet dus waar ik mee bezig ben en hier ligt ook mijn passie. Ik combineer mijn passie voor personal fitness coach gelegen in Antwerpen met gepast voedingsadvies geven. Deze twee factoren komen onvermijdelijk samen om een succesvol traject op maat af te leggen.

Boek jouw plekje en krijg resultaat!

Als personal trainer gelegen in Antwerpen-Zuid krijg ik vaak de vraag of je snel resultaat ziet. Dat hangt af van persoon tot persoon, niet iedereen wil en kan een snelle en heel intensieve training aan. Daarom hamer ik als personal fitness coach van Antwerpen erop dat resultaat enkel op jouw tempo mag komen. Ik weet dat ik als personal trainer gelegen in Antwerpen-Zuid de juiste match ben om jou op korte en lange termijn te helpen. Ga ervoor en boek je afspraak bij door te bellen naar het telefoonnummer 0477 33 17 18!

 

Image background

See for yourself

Speel af
Loading...

Class Trainer

https://bodyarchitect.be/trainer/anja-deneyer/

Anja Deneyer

Misschien voel jij je wel goed in je vel wanneer Never Gonna Give You Up...

Profile
TAKE THIS COURSE