✓ Voor alle leeftijden

✓  Combinatie met voeding

✓  Flexibele uren

Training op maat in Antwerpen

Training op maat in Antwerpen is veel efficiënter dan in een groot sportcentrum groepslessen te volgen. Dat komt omdat niet alleen je training op maat is, maar je krijgt ook gericht voedingsadvies om je te helpen en je doel te behalen.

Zoek je training op maat in Antwerpen?

Wist je dat niet alleen volwassenen training op maat bij mij in Antwerpen kunnen krijgen?  Ik geef namelijk ook trainingen aan kinderen vanaf acht jaar. Ze ervaren hier heel wat voordelen mee, zowel op lange als op korte termijn:

  • Verhoging van de botdichtheid;
  • Hoger metabolisme opbouwen;
  • Vermindert je kans op hart- en vaatziektes;
  • Het opbouwen van een positief zelfbeeld.

Je ziet maar dat niet alleen voor volwassenen het loont om op aangepaste training bij je trainer van Bodyarchitect te komen. Stel dat je net bent bevallen en je wilt afvallen, ook daar bied ik training op maat aan in Antwerpen. Samen met mijn voedingsadvies vervullen we samen je doelen.

Boek een afspraak bij mij!

Of je nu een kind bent of volwassenen met een specifieke wens, ik help je verder. Met mijn training op maat in Antwerpen geraak je op jouw tempo aan het behalen van je doelen. Ik help je graag zonder al te hoge prijzen te vragen. Contacteer mij voor vragen via mijn contactformulier of maak een afspraak en bouw je zelfvertrouwen op!

X