✓ Voor alle leeftijden

✓  Combinatie met voeding

✓  Flexibele uren

Personal trainer na een bevalling in Antwerpen

Zoek je een personal trainer nadat je bent bevallen in de regio van Antwerpen? Je bent welkom bij mij. Misschien heb je babykilo’s die je weer kwijt wilt, wil je misschien terug strakker in je vel zitten of is het simpelweg om een moment voor jezelf te zorgen. Wat het ook is, ik ben er voor jou.

of is het simpelweg om een moment voor jezelf te zorgen. Wat het ook is, ik ben er voor jou.

Jouw personal trainer na een bevalling gevestigd in Antwerpen

Intensieve training mat je lichaam af op een heel productieve wijze. Je moet natuurlijk niet zomaar beginnen aan training, dus ga voor begeleiding zodat je je lichaam zeker goed behandelt. Als personal trainer help ik je graag na je bevalling terwijl je aan je doelen werkt in Antwerpen. Waarom wil je trainen, welke doelen heb je en zoveel meer factoren waarop ik van Bodyarchitect mijn training aanpas voor jou. Misschien train je wel liever in kleine groepjes? Met een aangepast voedingspatroon help ik je en werken we samen naar je doelen. Trainen met je personal trainer na je bevalling in Antwerpen geeft je ook een uitstekend excuus om eventjes een momentje voor jezelf te creëren.

Kies voor jezelf en contacteer mij voor een afspraak!

Na een bevalling kan het lastig zijn om terug te beginnen sporten. Je hebt geen tijd of je bent te moe na een lange dag. Maar sporten geeft je juist energie en dat maakt het zo een goede zelfzorg. Ik begin langzaam, zodat je op je gemak er terug in kan komen. Samen zorgen we dat sport weer je ontspanmoment wordt! Dus wacht niet langer en maak een afspraak door te bellen naar het nummer 0477 33 17 18!

X