✓ Voor alle leeftijden

✓  Combinatie met voeding

✓  Flexibele uren

Zoek je een personal trainer als vrouw in Antwerpen?

Voor een personal trainer gespecialiseerd in vrouwen dat gelegen is in Antwerpen, moet je bij mij zijn. Ik houd mij vooral bezig met vrouwen en kinderen, maar natuurlijk zijn mannen ook welkom. Vrouwen willen andere dingen in training en een vrouwenlichaam heeft simpelweg andere noden dan een mannenlichaam.

Dé personal trainer voor een vrouw gelegen in Antwerpen

Uiteraard hebben vrouwen ook een interesse in fitness, maar soms zijn fitnessruimtes vooral gevuld met mannen en kan dat soms leiden tot ongemakkelijke situaties. Je ziet ook eerder personal trainers als man dan als vrouw in Antwerpen. Daar wil ik als oprichter van Bodyarchitect verandering in brengen door een comfortabele omgeving voor het trainen te bieden die omgeven is door vrouwen en vrouwen die net zijn bevallen. Ik breng je zelfzekerheid over je lichaam en groei naar zelfzorg in mijn trainingen. Naast personal training kan je ook naar small group training gaan als je liever met andere vrouwen rond je sport. Ik bied je alleen wat je écht nodig hebt.

Kies voor een fijne sportomgeving bij mij

Niet alleen bied ik een fijne werkomgeving aan, maar ook een betaalbare. Door bewust mijn sessies niet duur te maken, krijg jij de beste zorg tegen een betaalbare prijs. Je ontmoet gelijkgezinde mensen in groepsessies en ik luister graag naar je zorgen. Ik stimuleer je graag om je volledig in je sessie met je personal trainer als vrouw te werken die gevestigd is in Antwerpen. Stel je vragen dus of boek een sessie via mijn contactformulier!

X