Class details

Functionele krachttraining

Ik geef aan iedereen die het wil functionele krachttraining. Iedereen haalt er voordeel bij, dus raad ik het zeker aan voor vrouwen. Je bouwt de intensiteit op jouw tempo op. Of je nu al veel ervaring hebt of je een nieuweling bent, ik van Bodyarchitect heb de juiste training voor jou.

Functionele krachttraining die jou uitdaagt

Altijd al eens die groepsdynamiek willen voelen die je pusht tot voorbij wat je zelf mogelijk achtte? Train samen met andere gemotiveerde kandidaten in een groep die je naar believen kan samenstellen. Of je nu wil starten met één vertrouwde partner of met enkele collega’s of vriendinnen in Antwerpen, jij (of jullie) kiest (kiezen) wat het beste werkt.

Bij deze functionele krachttrainingen pakken we de ene na de andere spiergroep aan. We trainen samen op mobiliteit, stabiliteit en coördinatie, die centraal staan bij een goede ontwikkeling van je fysieke vermogen. Ik leg graag extra nadruk op je houding, je uithoudingsvermogen, je kracht en explosiviteit. Naast de oefeningen in groepsverband zijn er ook individuele oefeningen op het volledige lichaam.

Twijfel niet en boek deze training!

Wil je je spieren versterken, kies dan voor deze functionele krachttraining. Ik daag je graag uit en je krijgt steun uit je groep in Antwerpen om verder te werken, wat als extra motivatie dient. Door te kiezen voor deze training versterk je je lichaam. Wil je liever afvallen, dat kan ook! Ga er dus voor en contacteer mij op het contactformulier om jouw plek te boeken!

Class Trainer

https://bodyarchitect.be/trainer/anja-deneyer/

Anja Deneyer

Misschien voel jij je wel goed in je vel wanneer Never Gonna Give You Up...

Profile
TAKE THIS COURSE